i det private rom   Her ligger 80 sider av 160. Velkommen inn i det private rom

- en illustrert kavalkade over 32 kunstnere - gjennom 160 fargerike sider -

©Velkommen inn i det private rom I

klikk på teksten over, og du får tilgang til å se 58 av totalt 160 sider

Kunstforeningens egen KUNSTBOK "i det private rom" er en helt spesiell kunstbok; tuftet på frilandsjournalisters samtaler med 32 visuelle samtidskunstnere bosatt i Son, Hølen, Hvitsten, Kjøvangen og Vestby forøvrig. Vestby kommune har stor kunstnertetthet. Bli kjent med våre spennende, nasjonalt og internasjonalt kjente kunstnere. Kunstuttrykkene spenner bredt; fra ulik billedkunst til robust skulptur og edleste smykkekunst.

Prolog fra Finn Hald.doc

Bokprosjekt og ressurser

KUNSTENS KINDEREGG – bokanmeldelse

Utsalgssteder:

Galleri Soon, SpareBank1/Son, Rammemakeriet i Son, Soon Smykkeverksted, Ramme Gaard/Hvitsten m.fl. Galleri Kraft i Moss, og Norway Designs i Oslo.

Salg fra Vestby Kunstforening (VKF)

Oppnå gode rabatter ved kjøp over 5 bøker. Ta kontakt med Vestby Kunstforening v/Ellen Marie Rode Skaflestad, epost: emrskafl@online.no.

Levert av WebSite AS