Du er her:
  • Årsmøtet 2014
  • Årsmøtet 2014 ble holdt på Son kro 26. februar med ca 13 personer til stede. Møtet ble ledet av Ellen Marie R. Skaflestad. VKF har en trygg økonomi og en forsvarlig drift selv om vi har et forholdsvis høyt aktivitetsnivå, ref årsmelding 2013.

Valgkomiteen har hatt problemer med å finne 4 nye styremedlemmer, så styret fikk fullmakt til å supplere listen med to styremedlemmer.

Etter årsmøtesakene holdt illustratør Akin Duzakin et interessant foredrag om hvordan en bok blir til og hans rolle i prosessen fra skisse til bok. Akin Duzakin bor i Son, og blir også med som utstiller på årets sommerutstilling i Son.

Det ble foretatt trekning i VKFs kunstlotteri (årslotteri), der den heldige vinner ble Elin R. Berg, Son. Gevinsten var et litografi av Bjørn Willy Mortensen "Verandautsikt Åsgårdstrand".

I Balanse 31-12-13.pdf

I Hovedbok 2013.pdf